Over Natascha Stolwijk

Ontspanningsmoment in deskundige handen

Ik masseer met gevoel en probeer een lichaam altijd te ‘lezen’. Tijdens ons eerste gesprek leer ik je beter kennen. Wat is er aan de hand? Waar komt die rugpijn vandaan? Welke blokkades zitten er in je lichaam? Ik luister zorgvuldig en we stellen samen een passend behandelplan op. De massages brengen je weer in balans en geven een heerlijk ontspannen en goed gevoel.

Gediplomeerd wellnessmasseur

Masseren is mij op het lijf geschreven. Ik ben gediplomeerd NGS wellnessmasseur en volg regelmatig trainingen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Hoe massage je hele gevoel van welzijn kan verbeteren, heb ik zelf in een stressvolle periode ondervonden. Dit wil ik graag met anderen delen, dus in 2015 opende ik mijn eigen massagepraktijk om me hier volledig op toe te leggen.

Facebook Twitter Google+ Linkedin
Deel deze pagina op uw:

Van Staverenstraat 26  •  2811 TK •  Reeuwijk  •  06 37 30 92 19  •  info@zennsiv.nl

Van Staverenstraat 26
2811 TK Reeuwijk
06 37 30 92 19
info@zennsiv.nl

© 2016 Zennsiv | Ontwerp en realisatie: 7EN20.nl