Massages

Klassieke full-body massage

Een afwisselende en ontspannende massage met warme olie. De klassieke massage is gemakkelijk in intensiteit aan te passen en brengt lichaam en geest in balans. Deelmassage is ook mogelijk, bijvoorbeeld alleen je rug, schouders en nek.

Werking

Ontspanning, afvoeren van afvalstoffen en vocht, verlichten van pijn en vermoeidheid, in balans brengen.

Voor wie?

Klassieke massages zijn geschikt voor iedereen en heel prettig als je voor het eerst gemasseerd wordt.

Hot en coldstone-massage

Een diepwerkende massage waarbij ik warme en koude basaltstenen toepas, in combinatie met handmassage. De warme stenen zijn ongeveer 45 graden. Warmte, druk en beweging zorgen samen voor een werking tot diep in je spieren.

Werking

Bevordert de stofwisseling. Vooral pezen, banden en het bindweefsel profiteren hiervan. De elasticiteit van het weefsel en de wendbaarheid van gewrichten neemt toe. Je spieren ontspannen en eventuele pijn vermindert.

Voor wie?

Werkt verzachtend bij gewrichtsproblemen, reuma en artrose (mits niet ontstoken). Geschikt voor iedereen, behalve bij koorts, zwangerschap en kanker. Overleg eerst met een specialist in het geval van hartklachten, bloeddrukproblemen of diabetes.

Indiase hoofdmassage

Deze rustige, zacht massage is onderdeel van de Ayurvedische massage. In je nek, schouders, gezicht en hoofdhuid zit een groot deel van de dagelijkse spanning en stress opgeslagen. Met een ruime hoeveelheid warme olie masseer alle spanning weg. Je hoofd en gezicht zitten vol zenuwuiteinden, waardoor deze massage zeer kalmerend en ontspannend werkt.

Werking

Indiase hoofdmassage werkt verhelderend, vitaliserend, diep ontspannend, reinigend en kalmerend. Brengt balans tussen lichaam en geest. Mogelijke reacties van het lichaam: warme/koude rillingen, slaperigheid, geeuwen, opkomende emoties en een energiek gevoel.

Voor wie?

Geschikt voor jong en oud. Ook heerlijk voor zwangeren.

Cupping Therapie Massage

Cupping is gebruik maken van een vacuüm (cup), waardoor huid en bindweefsel gedeeltelijk in de cup wordt gezogen. Hierdoor ontstaat er een loodrechte kracht die vast zittend weefsel los kan maken.

Werking

Cupping massage werkt specifiek in op bindweefsel niveau en geeft daardoor een reactie op de doorbloeding van huid en bindweefsel en wordt ontdaan van afvalstoffen. De cup laat zich gemakkelijk en veilig vacuüm trekken wat voor een diep helend effect en optimale doorbloeding van onderhuids bindweefsel zorgt, toepasbaar bij plaatsen waar spier(pijn) voorkomt, zoals het gebied rondom de nek, schouders en lage rug. Bij acute rugklachten, of klachten waarbij een verhoogde spierspanning leidt tot moeizaam herstel, brengt cupping snel ontspanning. 

Voor wie ?   

Geschikt voor iedereen, behalve bij algehele contra-indicaties zoals; koorts/griep, bloedziekte, zwanger, kanker..

                                                                                                                                                                                  

Ceylon Treatment-massage

Werking:  

Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, waardoor de huid extra gevoed wordt. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt je ook gescrubd met een milde  scrub en vervolgens wordt jouw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid! En pure ontspanning..

Voor wie:

Geschikt voor iedereen.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Aanvraagformulier

:

*:

*:

Ik heb interesse in een:

Gewenste locatie*:


:

:Facebook Twitter Google+ Linkedin
Deel deze pagina op uw:

Van Staverenstraat 26  •  2811 TK •  Reeuwijk  •  06 37 30 92 19  •  info@zennsiv.nl

Van Staverenstraat 26
2811 TK Reeuwijk
06 37 30 92 19
info@zennsiv.nl

© 2016 Zennsiv | Ontwerp en realisatie: 7EN20.nl